Dagfinn Nordbø sier det som det var!

Arrangementsinformasjon
Default file 1493394752


NB: BILLETTSALG VIA TICKETMASTER!

Om du er ute etter en real messingfest så anbefaler vi at du tar turen for å høre australske James Morrisson med norske Brazz Brothers. Et interkontinentalt messingmøte i ypperste klasse.

Den australske trumpetisten og mulitinstrumentalisten James Morrison er kjent verden over som både brilliant jazzmusiker og allround entertainer. Ray Brown kalte ham et geni, Dizzy Gillespie kalte ham ”en av de beste”, mens Wynton Marsalis rett og slett sa: ”Man, James Morrison can play!”.

I tillegg til å underholde og spille trumpet kan Morrisson dette med å lede band bedre enn de fleste. Han er nemlig oppført i Guinnes Rekordbok for å lede verdens største orkester med hele 7224 musikere på Brisbane’s Suncorp Stadium. En annen ting Morrison kan godt er å lede tv-programmer. Han er nemlig programleder for Top Gear Australia!

The Brazz Brothers består av to brødrepar på messinginstrumenter.Jan Magne Førde spiller trompet og flygelhorn. Helge Førde spiller trombone. Runar Tafjord spiller waldhorn og Stein Erik Tafjord håndterer tubaen. Fra Sula kommer også Kåre Nymark jr. på trumpet og flygelhorn. En annen sunnmøring Kenneth Ekornes regjerer over trommene. The Brazz Brothers har ikke reist fra andre siden av kloden, men fra andre siden av landet. Brazz Brothers kommer fra Langevåg på Sula ved Ålesund og har i løpet av sine imponerende 33 år i kontinuerlig bevegelse holdt over 3500 konserter i 36 land og gitt ut 20 cd plater.

NB: BILLETTSALG VIA TICKETMASTER!

Parkeringsmuligheter:
Vår offisielle samarbeidspartner Q-Park tilbyr gode parkeringsmuligheter i hele Oslo. Nærmeste parkeringshus er Q-Park Bankplassen. Bankplassen 1, 0152 Oslo.