Joshua Redman Still Dreaming

Arrangementsinformasjon
Default file 1489682771

Joshua Redman er en vår tids største saksofonister. Han har vært i Norge flere ganger, samarbeidet med norske musikere og spilte for fullsatt sal på Oslo Jazzfestival og på Victoria sist i 2013. I år kan du se ham i flere ulike konstellasjoner i løpet av festivalsesongen her til lands, men om du ønsker å se ham i samspill med Brian Blade, Ron Miles og Scott Colley og dette spesielle prosjektet må du ta turen til Oslo Jazzfestival.

Med et nikk både til fortiden og fremtiden er Joshua Redmans Still Dreaming en hyllest til hans far, saksofonisten Dewey Redman. Sangene er inspirert av farens band ”Old and new dreams” quartet og musikerne Don Cherry, Charlie Haden og Ed Blackwell. For å fremføre disse låtene har Redman satt sammen et realt drømmelag av musikere med Brian Blade på trommer, Scott Colley på bass og Ron Miles på trompet.

Konserten på Oslo Jazzfestival blir en intim og eksklusiv affære på Nasjonal Jazzscene Victoria. Her blir det garantert trangt om plassen!


Parkeringsmuligheter:

Vår offisielle samarbeidspartner Q-Park tilbyr gode parkeringsmuligheter i hele Oslo. Nærmeste parkeringshus er Q-Park Bankplassen. Bankplassen 1, 0152 Oslo.

oslojazz
oslo jazzfestival
nasjonal jazzscene
joshua redman
brian blade
ron miles
scott coley

Restriksjoner

Aldersgrense:
18 år eller i følge ved voksen. Kontakt Oslo Jazzfestival på billetter@oslojazz.no ang. vergeskjema, så informerer vi billettører og barpersonalet.

Nedsatt funksjonsevne:
Ledsagerbillett er gratis. Mulighet for ledsagerbevis kommer ved kjøp av handikapbillett. Godkjent ledsagerbevis må fremvises ved konsert.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.