Kurt Rosenwinkel Standards Trio

Arrangementsinformasjon
Default file 1493381159

Kurt Rosenwinkel er en gitarist vi har ønsket å ha på programmet i lang tid. Den allsidige Philadelphia-fødte gitaristen gikk på videregående med bl.a Questlove og Christian McBride før han fortsatte videre til Berklee i Boston. Han ble så plukket opp av Gary Burton og senere har han samarbeidet med bl.a Brad Meldhau, Joshua Redman, Seamus Blake, Mark Turner, Brian Blade og rapperen Q-Tip fra A Tribe Called Quest.

Rosenwinkel utviklet seg til å bli gitaristenes gitarist og har fått ros både fra Pat Metheny og John Scofield. Eric Clapton på sin side kaller Rosenwinkel rett og slett et geni.

Rosenwinkel har mange jern i ilden og turnérer med mange ulike prosjekter. Han er aktuell  med det nye Brasil-inspirerte albumet Caipi, der nevnte Eric Clapton dukker opp. I fjor spilte han i Oslo med Aarhus Jazz Orchestra, men på Oslo Jazzfestival får publikum møte han i det lille formatet med Kurt Rosenwinkel Standards Trio.


Parkeringsmuligheter:
Vår offisielle samarbeidspartner Q-Park tilbyr gode parkeringsmuligheter i hele Oslo. Nærmeste parkeringshus er Q-Park Bankplassen. Bankplassen 1, 0152 Oslo.

oslojazz
oslo jazzfestival
nasjonal jazzscene
kurt rosenwinkel

Restriksjoner

Aldersgrense:
18 år eller i følge ved voksen. Kontakt Oslo Jazzfestival på billetter@oslojazz.no ang. vergeskjema, så informerer vi billettører og barpersonalet.

Nedsatt funksjonsevne:
Ledsagerbillett er gratis. Mulighet for ledsagerbevis kommer ved kjøp av handikapbillett. Godkjent ledsagerbevis må fremvises ved konsert.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.