Remembering Michael Brecker: Petter Wettre, Jørn Øien, Daniel Franck & Hermund Nygård

Arrangementsinformasjon
Default file 1494575653

"Don't try this at home"

I år er det 10 år siden Michael Brecker gikk bort. Michael Brecker var én av de mest innflytelsesrike musikere av sin generasjon uavhengig av sjanger og instrument. Han var av mange ansett som den viktigste saksofonisten siden John Coltrane. Trass sin unge alder ved sin død, (57), etterlot Brecker seg en enorm musikalsk arv som spenner fra et jazzrock/fushion repertoir til små jazzcombo via gjestesolist på utallige innspillinger med «alle» de store amerikanske artister. Det er simpelthen umulig å være musikkinteressert i dag uten å være direkte berørt av Brecker's saksofonspill, eller noen av de over 900 studioinnspillingene han medvirket på. 

"Michael Brecker er ene og alene årsaken til at jeg spiller saksofon!", sier Petter Wettre selv om Brecker.

Konserten ved årets Oslo Jazzfestival er en hyllestkonsert til musikeren, saksofonisten og komponisten Michael Brecker slik vi kjenner han fra sine soloalbum.

Med denne konserten tar Petter Wettre, Jørn Øien, Daniel Franck og Hermund Nygård oss med på en ekspedisjon i Michael Brecker's rikholdige musikalske univers og hyller en musiker som har betydd så mye for så mange. I tillegg til disse fire glimrende musikerne kan publikum forvente seg noen overraskelsesgjester denne kvelden. Dette blir med andre ord en av ”Var du der?”-kveldene man vil snakke om i lang tid fremover.


Parkeringsmuligheter:
Vår offisielle samarbeidspartner Q-Park tilbyr gode parkeringsmuligheter i hele Oslo. Nærmeste parkeringshus er Q-Park Bankplassen. Bankplassen 1, 0152 Oslo.

oslojazz
oslo jazzfestival
eyolf dale
nasjonal jazzscene

Restriksjoner

Aldersgrense:
18 år eller i følge ved voksen. Kontakt Oslo Jazzfestival på billetter@oslojazz.no ang. vergeskjema, så informerer vi billettører og barpersonalet.

Nedsatt funksjonsevne:
Ledsagerbillett er gratis. Mulighet for ledsagerbevis kommer ved kjøp av handikapbillett. Godkjent ledsagerbevis må fremvises ved konsert.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.