The Four Freshmen

Arrangementsinformasjon
Default file 1492783771


NB: BILLETTSALG VIA TICKETMASTER!

Oslo Jazzfestival inviterer igjen til konsert med den legendariske amerikanske vokalgruppen The Four Freshmen. Sist de spilte på festivalen i 2008 var det for en fullsatt og jublende sal på Chat Noir, og vi ser ingen grunn til at det ikke skal gjentas i år.

The Four Freshmen består i dag av Tommy Boynton, Stein Malvey, Jon Gaines og Bob Ferreira.  Gruppen ble grunnlagt i 1948 av Bob Flanigan, Don Barbour, Ross Barbour og Hal Kratzsch. Bandets vokalharmonier satte standarden for vokalgrupper på 50-tallet og var til stor inspirasjon for grupper som The Hi-Lo’s, Manhattan Transfer, Singers Unlimited og New York Voices. Brian Wilson fra The Beach Boys nevner ofte The Four Freshmen som sitt favorittband og sin primære inspirasjonskilde for Beach Boys sine vokalharmonier.

Som en kuriositet kan det nevnes at gitarist og sanger Stein Malvey har røtter fra Moldedistriktet og at onkelen hans, Ole Bjørn Kavli, har en fortid i byens fotballklubb.

KJØP BILLETTER VIA TICKETMASTER!


Parkeringsmuligheter:
Vår offisielle samarbeidspartner Q-Park tilbyr gode parkeringsmuligheter i hele Oslo. Nærmeste parkeringshus er Q-Park Bankplassen. Bankplassen 1, 0152 Oslo.