Tom Harrell TRIP

Arrangementsinformasjon
Default file 1489073809

Tom Harrell var sist å se på Victoria under Oslo Jazzfestival i 2011 og vi er meget fornøyd med å få til et gjenhør denne amerikanske trompetlegenden. Tom Harrell ble født i Urbana, Illinois, men flyttet til San Francisco Bay Area i en alder av fem. Han begynte å spille i 8-årsalderen, og allerede i 13 års alderen var han i full gang med å spille konserter med lokale band. Siden den gang har han spilt med blant annet Bill Evans, Dizzy Gillespie, Ronnie Cuber, Bob Brookmeyer, Lionel Hampton, Bob Berg, Bobby Shew, Joe Lovano, Charlie Haden's Liberation Orchestra, Art Farmer, Charles McPherson, Kathleen Battle. Navnet hans er blitt registrert på over 260 album, og han fortsetter aktivt å komponere, spille inn og turnere rundt i hele verden. Han har vunnet en mengde priser og med sitt nye TRIP-prosjekt vant han sin tiende SESAC Jazz Award i Januar 2016. 

TRIP er en piano-løs kvartett som ble startet da Harrell fikk et bestillingsverk av Dave Douglas for Festival of New Trumpet Music i New York. Harrell selv beskriver kvartetten som en kammergruppe der hvert instrument spiller en like viktig rolle. TRIP består av tenorsaksofonisten Mark Turner, bassist Ugonna Okegwo, som Harrell har samarbeidet med over lang tid, samt trommeslager Adam Cruz.


Parkeringsmuligheter:
Vår offisielle samarbeidspartner Q-Park tilbyr gode parkeringsmuligheter i hele Oslo. Nærmeste parkeringshus er Q-Park Bankplassen. Bankplassen 1, 0152 Oslo.

oslojazz
oslo jazzfestival
eyolf dale
nasjonal jazzscene

Restriksjoner

Aldersgrense:
18 år eller i følge ved voksen. Kontakt Oslo Jazzfestival på billetter@oslojazz.no ang. vergeskjema, så informerer vi billettører og barpersonalet.

Nedsatt funksjonsevne:
Ledsagerbillett er gratis. Mulighet for ledsagerbevis kommer ved kjøp av handikapbillett. Godkjent ledsagerbevis må fremvises ved konsert.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.