Tonbruket

Arrangementsinformasjon
Default file 1493385083

Tonbruket er et band mange publikummere har ønsket seg til festivalen, noe som gjør det ekstra stas å kunne invitere til konsert med denne glimrende svenske kvartetten.

Tonbruket består av musikere med bakgrunn fra band som The Soundtrack Of Our Lives, Wildbirds & Peacedrums og Esbjörn Svensson Trio. I tillegg til dette er Tonbruket ofte å se som Ane Bruns backingband på hennes turnéer, men når de spiller sin egen musikk så er det jazz som gjelder. Tonbrukets jazz strekkes og tøyes innom blant annet rock, folk, prog og funk, men hele tiden med et distinkt nordisk sound og uttrykk. Kanskje er det dette som gjør at de også har en stor cross over-appell og treffer publikum også utenfor jazzen?


Parkeringsmuligheter:
Vår offisielle samarbeidspartner Q-Park tilbyr gode parkeringsmuligheter i hele Oslo. Nærmeste parkeringshus er Q-Park Bankplassen. Bankplassen 1, 0152 Oslo.

oslojazz
oslo jazzfestival
nasjonal jazzscene
tonbruket

Restriksjoner

Aldersgrense:
18 år eller i følge ved voksen. Kontakt Oslo Jazzfestival på billetter@oslojazz.no ang. vergeskjema, så informerer vi billettører og barpersonalet.

Nedsatt funksjonsevne:
Ledsagerbillett er gratis. Mulighet for ledsagerbevis kommer ved kjøp av handikapbillett. Godkjent ledsagerbevis må fremvises ved konsert.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.